HoofdnieuwsRegionaal

Burgemeester Achtkarspelen zoekt opnieuw vakantiewerk

BUITENPOST – Nog even en dan begint de zomervakantie. Iedereen kijkt er naar uit, helemaal nu er weer meer mogelijk is. Burgemeester Oebele Brouwer heeft er ook zin in en wil de vakantieperiode graag nuttig besteden. Hij zoekt vakantiewerk. Kan uw bedrijf wel een extra paar handen gebruiken? Meld u dan aan. De burgemeester komt graag zijn handen uit de mouwen steken!

Veel organisaties en bedrijven in onze gemeente werken in de vakantieperiode gewoon door. In een aantal sectoren (toerisme, horeca, landbouw) is het zelfs drukker dan normaal. Burgemeester Brouwer werkt ook door in de zomervakantie. Maar tijdens het zomerreces van de raad en het college is er wel meer tijd om de gemeente in te gaan. Dat doet hij graag nuttig. ‘Ik zou het ontzettend leuk vinden om bij verschillende organisaties en bedrijven mee te werken’, aldus Brouwer. ‘Niet alleen kennismaken en een rondleiding, maar uiteraard ook aan de slag. Ik ben breed inzetbaar.’

Aanmelden vakantiewerk
Wie heeft een leuke vakantiebaan voor de burgemeester van Achtkarspelen? Laat het weten en stuur een mail naar [email protected] onder vermelding van ‘vakantiewerk’. Voorwaarde is wel dat het om een bedrijf of organisatie uit de gemeente gaat. Uit de inzendingen worden enkele bedrijven en organisaties geselecteerd.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button