HoofdnieuwsRegionaal

Burgemeester Bilker plakt verkiezingsposter voor hoge opkomst

ZWAGERBOSCH – Op maandag 17 februari 2014 plakte burgemeester Bilker een speciale poster op de gemeenteborden. De speciale poster bevat een algemene oproep om op 19 maart a.s. te gaan stemmen voor de nieuwe gemeenteraad. Met deze actie roept de burgemeester alle kiezers in Kollumerland c.a. op om gebruik te maken van hun stemrecht en bij te dragen aan een hoge opkomst in Kollumerland c.a.

Poster met slogan
Op de poster staat burgemeester Bilker afgebeeld in een stemhokje met het bekende rode potlood in de aanslag. Met de slogan “Ik wil u graag in een hokje hebben” spreekt hij de wens uit dat zoveel mogelijk kiezers op 19 maart het stemhokje betreden om hun stem uit te brengen.

Brief
Ook in een persoonlijke brief aan alle kiesgerechtigden van onze gemeente onderstreept de burgemeester het belang om te gaan stemmen. Gebruik maken van het stemrecht is een groot voorrecht én draagt bovendien bij aan een hoge opkomst bij de verkiezingen. Hoe hoger de opkomst, des te groter is het draagvlak straks voor de nieuwe gemeenteraad.
Deze brief wordt in de week van 24 februari verspreid, samen met de kandidatenlijsten en de oproepkaarten.

‘Kollum’
Via zijn wekelijkse ‘Kollum’ op de gemeentelijke website zal de burgemeester inwoners verder informeren over de gemeenteraadsverkiezingen en het belang van een goede opkomst onder de aandacht brengen. Ook op de gemeentelijke pagina in de Kollumer Courant zullen kiezers er aan herinnerd worden om naar de stembus te gaan.

Meer informatie
Meer informatie over de verkiezingen vindt u op  www.kollumerland.nl onder gemeenteraadsverkiezingen 2014.

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button