HoofdnieuwsRegionaal

Burgemeester Gerbrandy leest voor aan kinderen van De Bernebrêge uit Buitenpost

BUITENPOST – “Ik bin Tomke” dit is het thema waarover burgemeester Germ Gerbrandy de kinderen van KDV De Bernebrêge uit Buitenpost op woensdagmorgen kwam voorlezen.

Natuurlijk begint “Ik bin….” met jezelf voorstellen en dat deed de burgemeester dan ook. Hij vertelde de kinderen dat zijn naam Germ is en vroeg ook naar alle namen van de kinderen. Hier zaten ook hele mooie Friese namen bij zoals Djurre en Silke. Burgemeester Germ had ook een hele mooie koffer mee, wat zou daar in zitten; een hele mooie ketting. De kinderen mochten hem om beurt even om en daarna werd het tijd voor een mooi verhaaltje.

Aandachtig luisterden de kinderen naar burgemeester Germ die een verhaaltje vertelde over Tomke en Yana Yu. De morgen was zomaar om en aan het einde werd burgemeester Germ bedankt door Violetta voor de leuke ochtend.

Kinderdagverblijf De Bernebrêge was in haar nopjes met het bezoek van de burgemeester, een dag eerder werd nl de eerste face afgesloten op weg naar twatalige Berne-opfang. Meertaligheid bevordert de talige, de sociale en intellectuele ontwikkeling van kinderen en past prima bij de visie van KDV De Bernebrêge uit Buitenpost.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button