Cambuur wint oefenwedstrijd van Emmen (video)

KOLLUM – SC Cambuur speelde dinsdagavond haar tweede oefenwedstrijd als voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Het was voor het zesde opeenvolgende jaar dat V.V. Kollum gastheer was voor een wedstrijd van SC Cambuur. Op sportpark Baensein was Emmen de tegenstander. Het was een wedstrijd die zich vooral op het middenveld afspeelde, beide elftallen kregen daardoor weinig kansen, de ruststand werd 0-0.

In het begin van de 2e helft kwam er een volledig nieuw team het veld in bij Cambuur. Beide elftallen kregen wat kleine kansen maar die werden gemist. De 1021 bezoekers moesten wachten tot de 82 ste minuut toen kwam Cambuur op 1-0 voorsprong door Raymond Gyasi. Na het laatste fluitsignaal was het voor de jeugd het veld op rennen om handtekeningen van de spelers te scoren.