HoofdnieuwsRegionaal

Carin’s Haarmode leukste kapsalon van Achtkarspelen

BUITENPOST – Carin’s Haarmode is als leukste kapsalon uit de bus gekomen in de gemeente Achtkarspelen tijdens de verkiezing ‘leukste kapsalon van Nederland’. De dames- en herenkapsalon in Buitenpost is daarmee in de race is voor de landelijke titel. Om dat te bereiken moet eerst de provincieronde gehaald worden.

Van iedere provincie strijden de winnende kapsalons in de finaleronde om de landelijke titel. Daarbij wordt vooral gekeken sfeer, klantvriendelijkheid, inrichting en de verhouding prijs/kwaliteit. De stemming voor de provincieronde is inmiddels gestart en vindt plaats tot en met 29 september.

‘De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, tellen in de provincieronde weer mee’, aldus Carin Knoop. ‘We zijn daar heel blij mee en willen iedereen bedanken, maar ook vragen weer op ons te stemmen in de provincieronde.’

De verkiezing wordt elk jaar gehouden ten bate van de Stichting Haarwensen. Deze stichting levert pruiken voor kinderen die – meestal vanwege chemotherapie – hun haar tijdelijk verliezen. Via www.carinshaarmode.nl kan iedereen stemmen op Carin’s Haarmode.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button