HoofdnieuwsRegionaal

China Garden Buitenpost in top vijf van beste traditionele Chinese restaurants van Nederland

‘nieuw in de lijst en dan op nummer vier is geweldig!’

 

BUITENPOST – Wokrestaurant China Garden uit Buitenpost staat op nummer vier in de top 88 beste traditionele Chinese restaurants van Nederland. Het personeel van het wokrestaurant is ontzettend trots op dit resultaat. ‘Het is voor ons een geweldige opsteker dat we zo hoog in de lijst staan’, aldus eigenaar Cheng Mei.

Het restaurant aan het West in Buitenpost is twee jaar geleden geopend. ‘China Garden is echter al ruim 10 jaar een begrip in de wijde omgeving. Dagelijks genieten vele gasten van onze wokgerechten en geweldige buffetten. Wij zijn een uitstekend adres voor een gezellig avondje uit, een uitgebreid feest of catering op locatie.’

De top 88

De top 88 van traditionele Chinese restaurants is een initiatief van het vakblad Asian HorecaVizier en Dinnersite. De lijst van 2012 is de derde editie en wordt samengesteld op basis van waarderingen voor eten, service, ambiance en prijs. Er is gekozen voor een top 88, omdat dit getal een Chinese oorsprong heeft. 88 staat voor geluk en blijdschap en fortuin of welvaart.

Het personeel van wokrestaurant China Garden zal er voor zorgen dat positie in de lijst gehandhaafd blijft, of verbeterd wordt. Volgens Cheng Mei kunnen de bezoekers dat het beste beoordelen. ‘Laat u verrassen in ons traditionele, maar bovenal moderne restaurant. Kom gerust eens langs om uw wensen en onze uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

 

 

Eigen foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button