EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Circus Renz komt naar Kollum!

KOLLUM – Hooggeëerd publiek… Circus Renz uit Berlijn is sinds eind maart met de nieuwe Europa- tournee van 2014 begonnen. Het in 1842 opgerichte circus komt met een geheel vernieuwd programma en zal zeer binnenkort bij u in de omgeving daverende voorstellingen verzorgen. Circus Renz Berlin brengt u een voorstelling van hoog niveau met een uitgebreid en adembenemend programma.

Momenteel maakt het circus een tour door noord Nederland. Kollum is de volgende plaats van de
35 plaatsen die het circus in 2014 aan zal doen. Na de succesvolle optredens van de laatste jaren zal het grote circusdorp van 21 t/m 24 mei worden opgebouwd op het terrein naast aannemersbedrijf Pijnacker aan de Sylsterrid/Willem Loreweg.

Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren in het programma te bewonderen, zoals Indische olifanten, kamelen, honden en vele paarden. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers. Artiesten uit de gehele wereld, die het afgelopen jaar vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken.

Maak de show in Kollum mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.

Voor meer informatie kijkt u op www.circus-renz-berlin.nl

Voorstellingen  :

Woensdag 21 mei 15.00 uur première
Donderdag 22 mei 19.00 uur
Vrijdag 23 mei 17.00 uur (familiedag, alle plaatsen m.u.v. loge 10 euro)
Zaterdag 24 mei 15.00 uur en 19.00 uur

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button