EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Club Prins geeft een kijkje achter de schermen

NOARDBURGUM – Zaterdag 11 mei a.s. organiseert Club Prins in Noardburgum voor alle belangstellenden een Open Huis. Op deze avond kan iedereen een kijkje nemen voor en achter de schermen in het uitgaanscentrum bij het drukke kruispunt Quatrebras.

Al sinds 1979 is Club Prins (voorheen Quatrebras) een trekpleister voor bezoekers uit de wijde omgeving tot zelfs van buiten de provincie grenzen. Door de jaren heen zijn er meerdere verbouwingen geweest, daarbij zijn 3 verschillende zalen met elk een eigen muziekstijl gecreëerd. Naast deze 3 area’s zijn er ook nog een rookruimte en een eatcounter aanwezig.

Vorig jaar is de zaak overgenomen door horeca ondernemer Melle Prins, die ook eigenaar is van  Danscafe De Prins in Bolward en Cafe Prins in Kollumerzwaag. Het is tevens antwoord op de vraag waarom de naam ‘Quatrebras’ is gewijzigd in ‘Club Prins’.

“We gaan de bezoekers van deze avond trakteren op een rondleiding en alle ins en outs vertellen over het uitgaan anno 2013, ook is er natuurlijk ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.” aldus bedrijfsleider Auke Veenstra.

Er is ruime gratis parkeer gelegenheid.

Open Huis Club Prins
Datum:    zaterdag 11 mei
Plaats:     Rijksstraatweg 2 Noardburgum
Tijd:          20.00 tot 22.00 uur

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button