Sport

Club van 100 Wandeltocht en Nieuwjaarsloop, zaterdag 5 januari 2019

KOLLUM – Op zaterdag 5 januari wordt het sportjaar 2019 van de VV Kollum ingeluid door de club van 100 wandeltocht en trimloop. De club van 100 maakt het ieder jaar mogelijk dat dit evenement georganiseerd wordt. Een goede reden om de naam van de club van 100 voortaan aan de wandeltocht en nieuwjaarsloop te verbinden.

CLUB VAN 100 WANDELTOCHT
De wandeltocht van circa 8 km. start om 13.00 uur vanaf de voetbalkantine op sportpark Baensein. De commissie zet elk jaar een nieuwe route uit in de omgeving van Kollum. Ook dit jaar is er weer een gezellige pleisterplaats op de route waar koek en zopie voor de wandelaars klaar staat.
Na binnenkomst op sportpark Baensein staat in de kantine de koffie klaar en een lekkernij die past bij de tijd van het jaar.

CLUB VAN 100 NIEUWJAARSLOOP
Alle deelnemers aan de trimlopen starten om 15.15 uur. Er zijn twee afstanden, drie kilometer en acht kilometer. De drie kilometer is een mooie uitdaging voor de beginnende loper.
De acht kilometer is één grote ronde over verharde paden (B-weg, fietspad en schelpenpad).
In het onderstaande schema staat de afstanden en prijzen per categorie.
Deelname is gratis. Inschrijven voor de trimloop vanaf 14.30 uur in de kantine VV Kollum. Meer informatie zie www.vvkollum.nl
NA AFLOOP PRIJSUITREIKING IN DE VOETBALKANTINE
AANSLUITEND NIEUWJAARSRECEPTIE VV KOLLUM MET MUZIEK

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button