HoofdnieuwsOndernemendRegionaal

COLOR SPLASH 2016 zwembad de Kûpe enorm succes

BUITENPOST – Van september tot en met juni is er iedere laatste vrijdag van de maand discozwemmen bij Zwembad De Kûpe in Buitenpost. Afgelopen vrijdag werd het seizoen afgesloten met de COLOR SPLASH 2016. En met enorm succes: meer dan 160 kinderen namen, verdeeld over twee leeftijdsgroepen, deel aan het evenement.

De deelnemers, gekleed in zwemkleding en voorzien van wit t-shirt, duikbril en waterschoentjes, moesten een parcours afleggen waarbij ze kleurenpoeder kregen toegegooid. Dit werd gedaan door 8 Color Tubbies die een witte overall, duikbril en flippers droegen. Het laatste onderdeel van het parcours was buikglijden.

Grote verrassing voor de kinderen was dat tijdens de Color Splash de brandweer het parkeerterrein opreed bij de Kûpe en alle deelnemers, tot groot plezier uiteraard, schoonspoot. De Color Splash werd afgesloten met het traditionele discozwemmen.
Er zijn veel leuke foto’s gemaakt en er is een Aftermovie gemaakt. Deze zijn te vinden op de Facebookpagina van Zwembad De Kûpe. Kijk voor alle informatie op www.dekupe.nl

foto’s: Hielke Boorsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button