Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Coolkids Party gaat op tour tijdens de kinderboekenweek!

BUITENPOST – Tijdens de kinderboekweek gaat de Coolkids Party langs scholen, instellingen en bibliotheken om het thema “Natuur, Wetenschap en Techniek” onder de aandacht te brengen.

Om het thema van de kinderboekweek te versterken heeft de Coolkids Party een nieuw liedje “raar maar waar” geschreven en een ludieke actie bedacht om deze aan iedereen te laten horen. In een akoestische setting komt de Coolkids Party langs met gitaar om de liedjes “Raar maar waar”, “Lezen is een feest” en “Doe maar mee” te spelen. Rondom deze liedjes worden leuke kleine proefjes (met ballonnen) gedaan waarmee het thema op een leuke manier onder de aandacht wordt gebracht.

Op vrijdag 9 oktober is het dubbelfeest tijdens de Kinderboekenweek. Dan sluit de Coolkids Party in stadsschouwburg “De Harmonie” te Leeuwarden af. ’s Avonds om 19.00 uur is de voorstelling ‘Raar maar waar’ van Mad Science voor de kinderen en kom iets eerder, dan kun je pannenkoeken mee eten. Later op de avond zijn er nog workshops te volgen en wordt er afgesloten met het kinderboekenbal.

Via de website van de Harmonie zijn kaarten te bestellen voor dit evenement.

Scholen, instellingen en bibliotheken kunnen via de website van de Coolkids Party meer informatie en beschikbaarheid opvragen over de tour.

 

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button