HoofdnieuwsRegionaal

CoolKids Party in Harkema een groot feest!

HARKEMA -Afgelopen woensdag mocht CoolKids Party afreizen naar Harkema om de kinderen te vermaken tijdens het dorpsfeest. Het was woendagmiddag dus alle kinderen waren van de partij. Er waren meerdere leuke activiteiten gepland. Zo werd er gevoetbald op een glibberig veld en waren er luchtkastelen om op te spelen voor de kleinsten.

Om twee uur werden de luchtkastelen ontdaan van de lucht voor twee uurtjes, want er moest feest gevierd worden! Alle kinderen deden vrolijk mee op de single ‘Wij vieren feest’. Er werden boa’s uitgedeeld en natuurlijk kon het drietal niet naar huis voordat er een mega discobal was verloot. Naast de eerste single van CoolKids Party, ‘Wij vieren feest’, werd ook ‘Geef nooit op’ gedaan en één van de nieuwste liedjes, ‘Nellie, de olifant’. De kinderen dansten en zongen mee totdat ze niet meer konden.

Vanwege de hitte werd er even een pauze ingelast en lekker een ijsje te eten, waarna het feest nog even doorging met de polonaise en limbo dansen. Aan het eind van de show was er nog een gelegenheid om op de foto te gaan met het drietal. Deze foto’s zijn te vinden op de website van Coolkids Party.
http://www.coolkidsparty.nl

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button