HoofdnieuwsRegionaal

CoolKids Party nemen nieuwe videoclips op!

DOKKUM – Het is al weer een tijdje geleden dat Hans Postma, Eva Sinnema, Pieter Meindertsma en Djoeke Numan de videoclip en cd-single “Wij vieren feest” van de COOLKIDS PARTY hebben gepresenteerd. En sindsdien treed de CoolKids Party op door het hele land. Ook mocht de CoolKids Party  afgelopen zomer met het vliegtuig naar Portugal om hier een optreden te verzorgen. Op 25 oktober zullen de leden van de CoolKids Party een drietal nieuwe videoclips gaan opnemen. Dit betreffen de liedjes “Je mag er zijn”, “Geef nooit op” en “Sterretjes”.

Deze VIDEOCLIP zal op 25 oktober worden opgenomen in “Het Bolwerk” te Dokkum. Voor deze opnames zijn we opzoek naar kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Rondom de opnames zal er genoeg te beleven zijn voor de kinderen. Naast de opnames zullen de kinderen vermaakt worden met de CoolKids kindershow.

De liedjes die worden opgenomen zijn liedjes die vaak voorbij komen tijdens onze shows. Naast onze bestaande videoclip “Wij vieren feest” meer laten zien van onze kindershow. Dit gaan we doen door van de drie genoemde liedjes een “LIVE” registratie op te nemen als videoclip.

De CLIPOPNAMES zullen plaatsvinden in “Het Bolwerk”, Oranjewal 28, 9101 JV in Dokkum. Entree is gratis en zijn er leuke CoolKids Party prijzen te winnen.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website http://www.coolkidsparty.nl.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button