HoofdnieuwsOndernemendRegionaal

De Colle gaat vernieuwen! Wie helpt er mee?

KOLLUM – Gemeenschapscentrum De Colle in Kollum gaat haar oude jas aan de Kerkstraat verruilen voor een nieuwe aan de Gerrit Bleekerstraat. Op dit moment zijn de nieuwbouw activiteiten van Campus Kollum in volle gang en zal het gebouw in de zomer van 2019 in gebruik worden genomen.

Binnen Campus Kollum krijgt De Colle een geheel eigen plek, voorzien van een ruime foyer, gezellige bar, moderne keuken, grote zaal met podium en diverse kleinere zalen. Met deze vernieuwing wil Stichting Campus Kollum ook het culturele programma opnieuw op de kaart zetten.

Het samenwerken onder één dak met twee scholen en de bibliotheek biedt daarvoor extra kansen en mogelijkheden! Hiervoor is de stichting op zoek naar enthousiaste mensen uit Kollum en omgeving die daarover mee willen denken en mee willen doen. Mensen die belang hechten aan een interessant cultureel aanbod voor een breed publiek in eigen dorp en omgeving.

Op  8 mei zal er om 19.30 uur in De Colle een informatieavond worden gehouden waar getoond wordt hoe de nieuwe Colle eruit komt te zien, welke mogelijkheden en plannen er zijn en naar welke mensen er gezocht wordt om dit te realiseren.

Het doel is een Programmaraad op te richten en vrijwilligers te werven ter ondersteuning van deze activiteiten.

Bent u geïnteresseerd, hebt u ideeën of wilt u alvast meer informatie, dan verzoeken wij u per email te reageren naar: [email protected]

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button