HoofdnieuwsRegionaal

De derde Elf kroegentocht gaat zaterdag van start

KOLLUM – Zaterdag as. 14 februari vindt de derde elf kroegentocht van Noordoost Fryslan plaats. In iedere kroeg is iets leuks te beleven zoals live muziek of een drive in show.Deelnemers worden met taxi’s rondgereden. Het doel is om in alle elf kroegen een stempel te halen. De kroegentocht begint zaterdag om 17:00 uur en eindigt zondagmorgen om 2:00 uur.

Deelnemende cafe’s zijn :Café Prins – Kollumerzwaag, Café Foestrum – Westergeest, Café snackpoint de Iterij Oudwoude, Manolito Bar – Kollum, Paradiso Bar Kollum, The Point – Buitenpost, Twaspan – Buitenpost, Café Stynsgea  Augustinusga, Café de Viersprong – Kootstertille, Wegrestaurant Twijzel (Jelle Joep) Twijzel, Café de Hossebos – De Westereen.

 

Foto Nieuwsuitkollum.nl archief

Dit kan u ook interesseren

Eén reactie

  1. 6 april 2015 ren ik de Zestig van Texel voor ALS! Een 60 km hardloopwedstrijd; nog nooit eerder liep ik zo ver. Wel in 2013 voor kansarme jeugd in de townships bij Kaapstad 56 km. Tot 6 april voer ik een korte regionale actie voor de ernstge ziekte ALS. Zouden jullie op enigerlei wijze een financiele bijdrage kunnen leveren? In afwachting van reactie: Piet Boelens, Kollumerzwaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button