HoofdnieuwsRegionaalSport

De Lauwers pakt periodetitel

BOORNBERGUM – Eén wedstrijd voor het einde van de competitie heeft VV de Lauwers de periodetitel veiliggesteld.  Door een 1-8 overwinning van de blauw/witten op SC Boornbergum wordt het seizoen met twee wedstrijden verlengd.
De belangen waren vooraf overduidelijk.  De Lauwers had een overwinning nodig om de periode op eigen kracht veilig te stellen. Voor de SC Boornbergum stond niets meer op het spel. Gesteund door vele  supporters begon de Lauwers uitstekend aan de wedstrijd, binnen het kwartier stond het 0-3. Deze droomstart kwam mede tot stand doordat er vroeg druk op defensie van SC Boornbergum werd gezet. Hier wist de thuisclub geen raad mee en zodoende was de Lauwers veelvuldig in balbezit. Na de vlotte 0-3 was het niet echt een wedstrijd meer. De Lauwers creëerde veel kansen en scoorde in totaal 8x. Hierdoor was de zesde overwinning op rij een feit. Doelpuntenmakers; Martijn Fokkema 4x, Sietse Jager 1x, Wouter Broers 1x, keeper Marcel Kempenaar (penalty) en een eigen doelpunt.

Volgende week zaterdag wacht Harkema Opeinde thuis om 14.30 uur. Misschien is dan bekend  wie van de volgende drie ploegen de tegenstander zal zijn in de nacompetitie; Waskemeer, Hoogeveen of SVBO.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button