HoofdnieuwsRegionaal

De Quizshow organiseert Online Koningsdagquiz

KOLLUM – Aanstaande Koningsdag organiseert De Quizshow uit Kollum een online quizshow. Via een livestream zal presentator Bouke Koning in een twee uur durende show allerlei vragen afvuren op de deelnemers.

Via de smartphone kunnen de antwoorden elektronisch door worden gegeven. Behalve kennisvragen komen er ook behendigheids- en geheugenopdrachten voorbij. Aan het einde van de quiz wordt bekend gemaakt wie de meeste punten heeft behaald en de winnaar van de Koningsdag-editie van De Quizshow is geworden.

De primeur van deze online quiz richt zich op alle inwoners van voormalig Kollumerland ca. Deelnemers kunnen zich nu opgeven via www.dequizshow.nl/koningsdag.

Organisator Bouke Koning van De Quizshow denkt dat er veel animo zal zijn om mee te doen. “In deze bijzondere periode gaan alle geplande evenementen voor Koningsdag niet door. Dat is zuur, want je kunt daardoor elkaar niet ontmoeten en leuke activiteiten doen. Daarom heb ik samen met een aantal Oranjeverenigingen het initiatief genomen om deze interactieve digitale quiz te organiseren. Volgens ons een ontzettend leuke en moderne invulling van Koningsdag 2020.”

De beste spelers van de quiz worden getrakteerd op een leuke prijs, welke na afloop bekend zal worden gemaakt. De aangehaakte Oranjeverenigingen belonen daarnaast de beste spelers uit hun dorp ook nog met een leuke prijs. Om mee te doen met de quiz is opgeven vooraf noodzakelijk. Er is een maximum verbonden aan het aantal deelnemers dat mee kan doen, wacht dus niet te lang met aanmelden. Deelname kost slechts € 5,-.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button