HoofdnieuwsRegionaal

De Takomst fan Noardeast Fryslân

BUITENPOST – De PvdA van Noardeast Fryslân organiseert in het kader van de Provinciale verkiezingen een debat avond over de toekomst van Noardeast Fryslân. In deze periode wordt de Centrale As voltooid en dat biedt volgens de PvdA mogelijkheden voor de ontwikkeling van onder meer bedrijvigheid, recreatie en toerisme en de natuur. De PvdA in Noardeast Fryslân wil extra inzet van provinciale middelen in de werkgelegenheid, essentieel hierbij is ook de verbinding van onderwijs en het bedrijfsleven.

Op maandag 26 januari a.s. wordt in zalencentrum The Point in Buitenpost, een debat gehouden met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, organisaties en instellingen uit Noardeast Fryslân. De in Surhuisterveen geboren PvdA lijsttrekker Jannewietske de Vries, bijt deze avond de spits af en ook Henni van Asten uit Dokkum, lijsttrekker voor het Wetterskip, levert een bijdrage.

In een brede discussie met de bedrijven, instellingen en organisaties komen een groot aantal actuele en belangrijke zaken die voor de toekomst van Noardeast Fryslân belangrijk zijn aan de orde. De PvdA kandidaten voor de Friese staten Remco van Maurik, Douwe Hoogland, Jornt Ozenga en de 25 jarige Marco Keizer uit de Triemen gaan in gesprek met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven,organisaties en instellingen. Maar ook met u / met jou.

Iedereen die wil meepraten over de toekomst van Noardeast Fryslân is van harte welkom.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button