Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

DementieEnDan bij Zorggroep Pasana

DOKKUM/VEENWOUDEN – Drie locaties van Zorggroep Pasana dragen hun steentje bij aan de Campagneweek DementieEnDan van 20 tot en met 29 september. Verpleeghuis De Waadwente, Zorgcentrum Dongeraheem (beide in Dokkum) en verpleeghuis Talma Hûs in Feanwâlden organiseren deze week verschillende activiteiten.

 Tijdens de week staan mantelzorgers en vrijwilligers centraal. Zij worden dan ook in het zonnetje gezet. Zo vindt op woensdag 18 september vanaf 19.30 uur het Mantelzorgcafé plaats in het Brûn Café van Talma Hûs. Op dinsdag 24 september wordt in Dongeraheem het Alzheimercafé georganiseerd vanaf 19.30 uur. Mantelzorgers, hulpvragers, familieleden en belangstellenden uit Dongeradeel en Dantumadiel zijn hier van harte welkom.

De Campagneweek DementieEnDan heeft als thema ‘bewegen’. Dit thema komt duidelijk naar voren in het programma. De Waadwente en Dongeraheem organiseren o.a. koersbal voor de bewoners. In Talma Hûs staat volksdansen op de agenda. Daarnaast staan er voor de verschillende locaties wandeltochten op het programma. Meer informatie is te verkrijgen bij de drie huizen of via www.pasana.nl.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button