Derde plaats voor Invicta 1

BERGENTHEIM/KOLLUM – Zaterdag 7 maart stond de laatste zaalwedstrijd van Invicta 1 op het programma. In Bergentheim was KIOS’45 de tegenstander. Helaas moesten we deze wedstrijd spelen zonder onze mascotte Ruurd, maar dat hield ons niet tegen. In de aanval begonnen Gertjan, Jarich, Wilma en Gerdien. En in de verdediging stonden Arjan, Anne-Jan, Daniëlle en Sijke. Gertjan verving de ontbrekende David.

In de eerste helft ging het tot aan 6-6 gelijk op. Op dat moment wisten Gertjan en Jarich allebei de korf te vinden en stond er een 6-8 ruststand op het scorebord.

Aan het begin van de tweede helft kwam Baukje er in voor de niet helemaal fitte Sijke. Gelijk vanaf het begin van deze helft liep Invicta weg bij KIOS’45 door twee doelpunten van Arjan en een afstander van Gertjan. Toen daarna Daniëlle twee doelpunten er in schoot kwam er een tussenstand van 11-17 op het scorebord te staan. Gerdien werd op dat moment gewisseld voor Silva en Alex kwam het veld in op de plaats van Gertjan. Alex was aanvallend gelijk aanwezig en versierde een strafworp om er daarna ook nog een van afstand te scoren. Arjan en een heer van KIOS’45 wisten een eindstand van 12-21 te bereiken. Daarmee sluit Invicta het zaalseizoen op een mooie manier af en zijn we op een mooie derde plaats geëindigd. De zaalschoenen kunnen weer in het vet, en met het mooie weer in het vooruitzicht gaan we weer vrolijk het veld op!