HoofdnieuwsPolitie BerichtenRegionaal

Diefstal portemonnee gefilmd door bewakingscamera in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Een bewakingscamera van de Action in Surhuisterveen registreerde op zaterdag 5 oktober hoe de portemonnee van 34-jarige inwoonster van Drogeham werd gestolen. De vrouw had haar portemonnee per ongeluk laten liggen bij één van de kassa’s in de winkel.

Nog diezelfde middag werd de portemonnee van de vrouw teruggevonden op een nabij gelegen parkeerterrein. Het aanwezige geld bleek weggenomen te zijn. Een bewakingscamera registreerde deze diefstal. De 34-jarige vrouw deed aangifte en het beeldmateriaal werd aan de politie overhandigd. Op de beelden zijn twee vrouwen te zien die de portemonnee stelen. De ene vrouw droeg ten tijde van de diefstal een spierwitte driekwart lange jas en kocht ondermeer een kaasschaaf.

Ze had gedekt donker blond haar. De andere vrouw droeg een spijkerjack en had (half) lang donker blond stijl haar. Het duo werd vergezeld van een man. Hij droeg zwarte kleding en had donker haar. De politie stelt beide vrouwen in de gelegenheid om zich te melden bij de politie. Doen ze dat niet, dan worden de beelden van de diefstal gepubliceerd op www.politie.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button