HoofdnieuwsRegionaal

Diploma-uitreiking Piter Jelles !mpulse Kollum

KOLLUM – Alle geslaagde examenkandidaten van het Piter Jelles !mpulse Kollum mochten op vrijdagavond 1 juli hun diploma in ontvangst nemen. De slagingspercentage was 100%. De uitreiking werd op een bijzondere manier georganiseerd.

Er werd een Kahoot quiz aangemaakt waarbij alle aanwezigen mee konden doen via de telefoon. Deze Kahoot, een quiz, had stellingen met vier keuzemogelijkheden. Welke leerling had dit mooie kunstwerk gemaakt? Welke leerling deed deze uitspraak, en meer stellingen. Onder de stellingen stonden vier mogelijke antwoorden. De leerling waar de stelling uiteindelijk om ging, werd naar voren geroepen en daar werd iets leuks over gezegd.

Daarna was het tijd voor het echte werk; het ondertekenen van het diploma. Na afloop werd er nog geproost en veel gepraat.

!mpulse Kollum is een school waar je een vmbo-t-, havo of vwo diploma kunt halen. Onderweg naar het diploma ontdek je tegelijkertijd wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Er is veel ruimte om talent te ontwikkelen, evenals vaardigheden en creativiteit. De ambitie van !mpulse Kollum is om iedere leerling uit te dagen in die talenten.

De rest van de foto’s zijn op te vragen bij Lisanne van der Ploeg (www.lisannevanderploeg.nl / [email protected] ).

 

Foto’s Lisanne van der Ploeg

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button