112HoofdnieuwsRegionaal

Dode en zwaargewonde in Oudwoude

OUDWOUDE – In een woning aan de Allemawei in Oudwoude is woensdag aan het begin van de avond een dode vrouw aangetroffen. Het gaat om de 55-jarige bewoonster van het huis. In de tuin van de woning werd door de brandweer haar zwaargewonde man (59) aangetroffen. De man is met brandwonden met spoed per ambulance overgebracht naar het brandwondencentrum in Groningen. Naast de brandweer en ambulance kwam tevens de traumahelikopter ter plaatse.

De brandweer werd rond 19.05 uur gealarmeerd omdat er volgens de eerste meldingen sprake zou zijn van een woningbrand. Dat bleek niet het geval te zijn. Na aankomst van de eerste brandweerploeg kon de brandweer al vrij snel bevestigen dat er geen sprake was van een woningbrand. Wel was er korte tijd sprake van rook.

Wat er zich precies in of rond de woning heeft afgespeeld, is vooralsnog onduidelijk. De politie heeft een onderzoek ingesteld en de plaats delict afgezet met lint. Mogelijk is er sprake van een misdrijf. De forensische opsporing van de politie is rond 19.55 uur ter plaatse gekomen om een uitgebreid onderzoek te starten.

www.youtube.com/watch?v=k4sSlLmD3sQ

Foto’s Fokke Jongsma en Video Jelke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button