Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Dongeraheem vraagt aandacht voor Alzheimer op Wereld Alzheimer Dag

DOKKUM – De medewerkers van zorgcentrum Dongeraheem van Zorggroep Pasana verzorgen dagelijks mensen met de ziekte van Alzheimer. Ze vinden het belangrijk dat er aandacht is voor de problemen die hun cliënten ondervinden door deze ziekte. Daarom doen ze, net als vele anderen in binnen- en buitenland, mee aan de Wereld Alzheimer Dag op zaterdag 20 september 2014.

Dongeraheem vraagt aandacht voor Alzheimer met een lezing van neuropsycholoog Roel Rood. Hij gaat spreken over de mogelijkheden om het brein zo fit mogelijk te houden.

Iedereen is welkom om deze verhelderende en praktische lezing bij te wonen. Het kan interessant zijn voor mensen met beginnende Alzheimer, maar ook voor familie en vrienden van Alzheimerpatiënten.

Het programma begint om tien uur en duurt tot half twaalf. Na ontvangst met koffie en thee in de grote zaal ’t Centrum in Dongeraheem (Dongeradyk 67 in Dokkum), begint de lezing om half elf. Daarna is er de gelegenheid om vragen te stellen en staan er hapjes en drankjes klaar.

Graag tot 20 september!

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button