112HoofdnieuwsPolitie BerichtenRegionaal

Drie aanhoudingen in drugsonderzoek

TWIJZELERHEIDE – De politie heeft in een onderzoek naar de handel in harddrugs drie aanhoudingen verricht. Het gaat om twee inwoners van Twijzelerheide 25 en 36 en een 39-jarige inwoner van Kollumerzwaag. Het trio werd dinsdagochtend aangehouden en vervolgens voor nader onderzoek ingesloten.

Klachten van bewoners

Diverse inwoners van Twijzelerheide en omgeving deden de afgelopen periode hun beklag bij de politie over de handel en het gebruik van drugs in het dorp. Daarnaast waren er diverse bewoners die tegenover de wijkagent hun zorg uitspraken over het drugsgebruik. Voor de politie reden genoeg om een onderzoek te starten.

Dealers aangehouden

Tijdens het onderzoek kwamen drie mannen in beeld die zich vermoedelijk bezig hielden met de handel van drugs in en rondom het dorp. Uiteindelijk was er voldoende bewijs om het trio aan te houden. Dit gebeurde dinsdagochtend. De woningen van de verdachten werden doorzocht en daarbij werd drugs in beslag genomen. De drie verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten.

Geef uw informatie door

Heeft u informatie over de handel en/of het gebruik van drugs? Bel dan de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button