HoofdnieuwsPolitie BerichtenRegionaal

Drie fietsers gewond na botsing Eastermar

EASTERMAR – De politie heeft zaterdagmiddag op de Achttienenweg in Eastermar een aanrijding tussen drie fietsers onderzocht, waarbij één van hen zwaar gewond raakte.

Twee wielrenners uit Leeuwarden van 50 en 53 jaar wilden het fietspad verlaten. Op dat moment kwamen uit tegenoverstelde richting een 50-jarige fietsster en een 50-jarige fietser uit Surhuisterveen. De twee wilden net het fietspad op gaan. De vier fietsers hebben elkaar niet of te laat gezien en een botsing was dan ook gevolg. Drie van de vier kwamen ten val. De 53-jarige fietser uit Leeuwarden kon ter plaatse door het ambulancepersoneel worden behandeld.

Zijn 50-jarige stadsgenoot werd per ambulance overgebracht naar het MCL in Leeuwarden. De 50-jarige fietsster uit Surhuisterveen raakte zwaar gewond. De vrouw werd door het personeel van de traumahelikopter en de ambulance gestabiliseerd. Vervolgens werd ze per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen. Bureau Verkeersongevalsananlyse heeft ter plaatse onderzoek verricht

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button