HoofdnieuwsRegionaalSport

Dubbelgoud voor senioren GVV Feanwalden

DAMWÂLD – In een mooie entourage werden zaterdag de Friese Kampioenschappen D springen gehouden van de KNGU afd. Friesland. De teams die de vloer mochten betreden hadden zich op eerdere wedstrijden weten te plaatsen en mochten deze dag het opnemen tegen de besten uit de hele provincie.

Dit seizoen heeft GVV twee teams die uitkomen op D niveau, een jeugd en een senior team. De jeugdploeg bestaande uit Iris Helder, Marianne Bosman, Georgina Vos, Jildou Vellinga, Mauricio Schouwstra-Atsma, Josine Camminga en Lisanne Mulder wist deze dag wisselende resultaten te behalen. Het toestel welke ze als eerste de finale mee in gingen verliep niet geheel vlekkeloos en leverde een plaats op in de achterhoede. Op minitrampoline kast presteerden ze weer prima en behaalden ze maar liefst de 2de prijs en een mooie zilveren plak.

De senioren van GVV Klaas Gunnink, Yvonne de Boer, Henriette Hiemstra, Marijke Vonk, Ymkje Dijkstra, Rynke Helmus, Inneke Jousma en Mirjam den Hertog hadden een topdag. Goud op lange mat en minitrampoline valmat en een bronzen plak voor de plank kast. Alles liep vandaag zoals de trainer Johannes Postma en training assistent Berber Swart graag wilden zien en de jury beloonde dit met mooie cijfers die als resultaat meerdere podiumplaatsen opleverden.

Tevens sprong Marrit Steenbergen lid van GVV als gastspringster mee met MAAS in het juniorenteam en met dit team behaalde ze een 2de plaats op minitrampoline valmat.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button