HoofdnieuwsRegionaalSport

Duo Be Quick 1887 naar Harkemase Boys

HARKEMA – Adams Sarkodie en Jesse Renken spelen volgend seizoen voor Harkemase Boys. De twee verdedigers komen over van de Groningse zondagtopklasser Be Quick 1887. Beide spelers zijn op meerdere posities inzetbaar. Sarkodie speelt dit seizoen vooral als centrale verdediger, Renken is een rechtsback met aanvallende intenties.

De ervaren Adams Sarkodie (29 jaar) is bezig aan derde seizoen bij Be Quick 1887. Daarvoor speelde Sarkodie onder andere voor VVOG en Omniworld (de club die tegenwoordig Almere City heet). Van zijn tijd in de jeugd bij Omniworld kent hij Jordy van Wijk nog. Daarnaast kent hij Jasper Valentijn en Raymond Bolt van hun tijd bij Be Quick 1887.

Jesse Renken speelt dit seizoen voor het eerst bij Be Quick 1887. In de jeugd kwam hij uit voor FC Groningen. Voordat de 20-jarige Renken naar Be Quick 1887 ging speelde hij voor Veendam, dat vorig seizoen failliet ging. De ambities van Renken liggen in het profvoetbal. Eerder speelden onder anderen Dennis Krohne en Mart Dijkstra, ook afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Groningen, zich via Harkemase Boys in de kijker bij profclubs.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button