HoofdnieuwsRegionaal

Dutch Unlimited winnaar The Ultimate Bartenders 2016

KOLLUM – Wie werd de winnaar van The Ultimate Bartenders 2016? Dat werd zondagavond enkele minuten over elf bekend gemaakt in de Manolitobar te Kollum.

The Ultimate Bartenders is een jaarlijks terugkerend evenement van de Manolitobar Kollum waarbij klanten met een zelf georganiseerd feest achter de bar kunnen staan. Ze krijgen van Johnny de Vries, eigenaar van de kroeg, een budget om het feest te organiseren. Ook mag je met dit budget het feest aankleden en accessoires aanschaffen. Vaak worden er aan feesten thema’s gebonden. Diverse thema’s kwamen ook dit jaar aan bod. Blues Brothers, Around The World, en de 90’s zijn enkel voorbeelden daarvan.

De doelstelling van het feest is zoveel mogelijk omzet scoren. Welk team scoort de meeste omzet? Dat team wordt uiteindelijk de winnaar en krijgt een weekendje Amsterdam inclusief zakgeld als prijs. De teams die uiteindelijk eindigen op de tweede en derde plek krijgen een troostprijs in de vorm van consumptiemuntjes.

Een gedeelde vierde plek voor Blues Brothers, Faute Feest en Around The World. Het 90’s feest kwam op de derde plek, Dakkeraf wist de tweede plek te bemachtigen. Er kan er maar één de winnaar zijn, en dat was het feest met het thema Dutch Unlimited. Zij kwamen qua omzet boven iedereen uit. Rick Bremer, Sjoerd Buwalda en Arne Jan de Boer namen vol trots de beker in ontvangst en mogen binnenkort naar Amsterdam.

Gaatze Bosma was tijdens deze avond ook aanwezig om de kroeg te voorzien van muziek. Voornamelijk Nederlandstalige hits werden er door hem gezongen, maar ook bekende Engelse liedjes.

Op de groepsfoto de winnaars (v.l.n.r): Arne Jan de Boer, Gaatze Bosma, Sjoerd Buwalda, Johnny de Vries en Rick Bremer.

Tekst en foto: Lisanne van der Ploeg

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button