Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Dwaande Kafee opvolger van Kafee NOF

BUITENPOST – Het Dwaande Kafee is de opvolger van Kafee Noordoost Fryslân en vindt elke laatste donderdag van de maand plaats bij Innovatiehuis Lauwersdelta. Het nieuwe Dwaande Kafee is een bijeenkomst voor iedereen die iets heeft met de toekomst van Noordoost Fryslân. Bij het Dwaande Kafee ontmoeten wij elkaar, bespreken we ideeën, delen we kennis en zijn we aan het brainstormen of aan het samenwerken. Eigenlijk is het gewoon ontspannen netwerken.

Waarom?

Op dit moment zijn er veel ontwikkelingen gaande in Noordoost Fryslân. Het is dan ook goed om elkaar eens informeel te ontmoeten. Het elkaar ontmoeten als inwoner, organisatie, belangenbehartiger, ondernemer, ambtenaar of bestuurder zal versterkend werken. De zomerbarbecue zal plaatsvinden in een ongedwongen sfeer. Hierdoor is er ruimte voor nieuwe ideeën, voor samenwerking, voor brainstormen, voor het delen van kennis, voor het ontmoeten van nieuwe mensen en voor de toekomst van de regio!

Deze maand:

Donderdag 25 juni vindt de zomerbarbecue plaats in Innovatiehuis Lauwersdelta te Buitenpost. Wij willen u uitnodigen voor een zomerbarbecue en borrel met sfeervolle muziek. Aanvang van deze zomerbarbecue is vanaf 16:30.

 Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van 25 euro p.p. U kunt zich opgeven via [email protected] en voor meer informatie kunt u contact opnemen met kwartiermaker Martin van der Veen, 06-11435393, www.lauwersdelta.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button