HoofdnieuwsRegionaal

Eerste streekmarkt Bloemenparadyske druk bezocht (video)

KOLLUM – Het Bloemenparadyske in Kollum zet vanaf april regionale producten op de kaart met een maandelijkse streekmarkt. De eerste streekmarkt is zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur onder prima weersomstandigheden gehouden. Er kwamen veel bezoekers een kijkje nemen op de streekmarkt. Door de samenwerking met negen lokale ondernemers konden bezoekers genieten van eerlijke, biologische en huisgemaakte producten. Van groente, fruit, chocolade, brood en zuivel tot duurzaam gevangen vis.

De Streekmarkt is elke 4e zaterdag van 11.00 – 15.00 uur in de maanden april t/m september op het erf van het Bloemenparadyske in Kollum.

De ondernemers van de Bloemenparadyske Streekmarkt

Groot Kabel Schapenkaas uit Kollumerpomp, zeeproducten van  ’t Ailand Lauwersoog, groente en fruit van Timpelsteed uit Engwierum, Chocolade& Banket van Lekker Bros uit Joure, De Sweach Geitenkaas uit Kollumerzwaag, Streekboerderij Op ‘e Stâl uit Buitenpost, biologisch molkfeebedriuw De Jersey Molkerij uit Veenklooster, Eettuin uit Buitenpost, NatuurlijkTrudy uit Jistrum en het Bloemenparadyske uit Kollum.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button