HoofdnieuwsRegionaal

Eerste exemplaar ‘Welkom in Kollum’ overhandigd

KOLLUM – HIM voorzitter Arjen Mout heeft vrijdagmorgen het eerste exemplaar van het nieuwe ‘Welkom in Kollum’ boekje aan wethouder Jelle Boerema overhandigd. Dit vond plaats op de brug in de Voorstraat, tussen de Ooster- en Westerdiepswal.

Sinds een aantal jaar wordt door de Ondernemersvereniging HIM een ‘Welkom in Kollum’ folder uitgegeven. Verspreiding vindt plaats onder bezoekers die verblijven en overnachten op campings, jachthavens, bed & breakfast of bungalowpark in de regio.

Dit jaar is het initiatief genomen om van de folder een boekje te maken. Hierdoor is het nog aantrekkelijker gemaakt. Het handzame formaat van 10×15 centimeter zorgt ervoor dat het boekje makkelijk is mee te nemen. Het boekje is ontworpen door Age-Harm Hilboezen van het bedrijf Muskiteers uit Kollum.

De gemeente Kollumerland c.a. ondersteunt het initiatief en heeft hieraan een bijdrage geleverd. Het doel is om meer bezoekers naar Kollum en de regio te trekken, bezoekers die langer blijven, meer besteden en tot herhalingsbezoek overgaan. Het boekje is gratis te verkrijgen bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) in Kollum (Voorstraat 93).

Eigen Foto’s

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button