HoofdnieuwsRegionaal

Eerste Heit & Mem Café in Achtkarspelen

BUITENPOST – Elke derde vrijdag van de maand zijn jonge ouders (en hun kinderen) van harte welkom in het Heit & Mem Café van Achtkarspelen in It Vleckehûs/bibliotheek in Surhuisterveen. Het eerste Heit & Mem Café vindt plaats op vrijdag 16 mei van 9.30 tot 11.00 uur.

Het Heit & Mem Café in Achtkarspelen is een plek waar ouders op een ontspannen manier met elkaar kunnen praten over opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Het hoeft helemaal niet te gaan over moeilijke onderwerpen, maar gewoon over dagelijkse dingen waar u als ouder tegenaan loopt. U leert van elkaars ervaringen als u met elkaar praat en durft te vertellen welke drempels u ervaart als het gaat om de opvoeding van uw kind(eren).

Het eerste Heit & Mem Café vindt plaats op vrijdag 16 mei van 9.30 tot 11.00 uur. U kunt dan gratis met uw kind en Tomke op de foto. U komt tijdens deze ochtend alles te weten over voorlezen en boekenpret.

Het Heit & Mem Café is een initiatief van het Centrum Jeugd en Gezin Achtkarspelen. Het CJG is nog op zoek naar enthousiaste ouders of verzorgers. Lijkt u het leuk om te helpen bij het organiseren van het Heit & Mem Café? Neem dan contact op met het Centrum Jeugd en Gezin Achtkarspelen. Meer informatie vindt u op www.cjgachtkarspelen.nl.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button