HoofdnieuwsRegionaal

Eerste Kollumer kerstavond groot succes

KOLLUM – Zaterdagavond was er in Zalencentrum de Colle voor het eerst een Kollumer kerstavond. Deze avond stond in het teken van de Kerst. Bij binnenkomst zong kinderkoor Vredoza enkele liederen en was er voor iedereen  glühwein of chocolademelk. Om ongeveer 20:00 uur opende Jan Hoving de avond.

De avond begon met een optreden van kinderkoor Vredoza. Hierna waren de optredens van de Kollumer artiesten. Het waren prachtige optredens van Wichard Meester, Siep Boorsma, Thijs Meester, Lidy Reitsma, Karin de Vries en Tineke Postma en ook het nieuwe zangduo met de naam Forever, bestaande uit Tiny de Jong en Harm de Leeuw. Ook zangvereniging Advendo was van de partij.

Na de pauze was het de beurt aan Jasper en Lutske gespeeld door Jan Meester en Els Hoekstra. Het duo mocht voor het eerst in hun leven aanschuiven aan een kerstdis. Het meerdere gangen diner zorgde voor hilarische taferelen. Aan het einde van de avond zongen de artiesten gezamenlijk “Een heel gelukkig Kerstfeest”. Het was een sucesvolle eerste Kollumer kerstavond.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button