Efficient WWC wint van Invicta

KOLLUM- Op zaterdagmiddag 5 oktober om 15:30 stonden Invicta en WWC weer tegenover elkaar. Invicta was gemotiveerd om de eerste overwinning van dit seizoen te pakken en na een goede wedstrijd  met een slechte afloop vorige week was de ploeg nu van plan het goede spel door te zetten en nu wel de punten te pakken.

In de aanval voor Invicta begonnen Folkje Tjalsma, Grietine Solle, Arjan Kiewiet en David van Dusschoten. In de verdediging Hinke Beets, Trienke Groendijk, Bernard Kamperman en Anne-Jan Miedema. Invicta begon goed en kreeg al snel in het begin een strafworp mee die werd verzilverd door Arjan Kiewiet. Helaas maakte WWC al snel weer gelijk en stonden ze in dezelfde minuut ook al voor. Daarna was het een over en weer in het missen van grote kansen. Na een korte periode waarin er niet gescoord werd pakte WWC de draad weer op en liep uit tot een voorsprong van 1-11. Invicta bleef helaas grote kansen missen. In het laatste deel van de 1e helft scoorde Invicta nog twee keer. De ploegen gingen de kleedkamers in met een 3-11 ruststand.

Na de rust was het weer een periode van grote kansen missen. Helaas voor Invicta lukte het deze keer ook niet om grote kansen er in te gooien. Uiteindelijk scoorde WWC  een paar keer en stond het halverwege de tweede helft 4-16. De wedstrijd was enigsinds gespeeld en het was WWC die iets verslapte, maar ook Invicta die toch nog even aanzette. Er werden weer een paar mooie acties en aanvallen neergezet en deze keer werden ze wel beloond met een bal door de mand. Beide kanten scoorde makkelijk waardoor de eindstand op 10-23 kwam te staan. Invicta zal er de komende week weer hard aan werken om de eerste overwinning van dit seizoen te gaan pakken.