EvenementenHoofdnieuwsRegionaalSport

Eredivisionist SC Cambuur oefent tegen VV Kollum op zaterdag 6 juli

KOLLUM – Zaterdag 6 juli staat Kollum en omstreken een mooie en sportieve dag te wachten, want s.c. Cambuur komt net als vorig seizoen langs om een oefenwedstrijd te spelen tegen v.v. Kollum. De formatie uit Leeuwarden van de kersverse trainer Dwight Lodeweges is inmiddels alweer druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Eredivisie, nadat ze afgelopen seizoen kampioen zijn geworden in de Jupiler League. Hoewel het vorig jaar voor de Leeuwarders een makkelijke 11-0 overwinning werd, hoopt de selectie uit Kollum onder leiding van de nieuwe trainer Wierd Kuipers dit jaar meer weerstand te bieden.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €7,50, aan de kassa €10,- en kinderen t/m 12 jaar mogen altijd voor €5,- naar binnen. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Hoekstra Tabak- en Lectuurshop of reserveer uw kaart(en) door een e-mail te sturen naar [email protected].

De aanvang van de wedstrijd is 17:00 uur en aansluitend zal er ook een mooie afterparty zijn. De v.v. Kollum hoopt u te begroeten op zaterdag 6 juli op het sportpark Baensein te Kollum!

Archief foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button