HoofdnieuwsRegionaalSport

Evelyn Bakker van Wardy presteert uitstekend bij turncompetitie

LEEK – Zondag 10 februari werd in Leek de 2e turncompetitie van Noord-Nederland voor de hoogste divisies gehouden. Namens Wardy Kollum doet Evelyn Bakker dit seizoen mee bij de pupillen 2 niveau 6. In een reeks van 3 wedstrijden konden turnsters zich kwalificeren voor deelname bij de landelijke finales en toestelfinales die later in het seizoen gehouden worden.

Evelyn heeft tijdens de vorige wedstrijden zeer goede prestaties geleverd en lag daarmee al op koers voor doorstroming.
Ook tijdens deze laatste competitie heeft zij uitstekend gepresteerd. Op de toestellen sprong, brug en vloer heeft zij zichzelf overtroffen en behaalde hier mooie scores. Helaas verliep de balkoefening niet vlekkeloos waardoor een podiumplaats nipt haar aan voorbij ging en eindigde op een 4e plaats.

In het totaalklassement van beide turncompetities eindigde Evelyn ook op een zeer knappe 4e plaats, en hiermee kan deze debutante met trots terugkijken op deze topprestatie. De doorstroming voor de landelijke halve finales en toestelfinales is nog niet definitief, maar met deze klassering is het wel zeer waarschijnlijk dat Evelyn ook hierbij weer in actie mag komen.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button