EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Feest tijdens opnames videoclip Coolkids Party

DOKKUM – Afgelopen vrijdag was het feest in het jongerencentrum Zero in Dokkum! Wel vaker wordt daar een disco gehouden op de vrijdagavond, maar dit was een speciale avond. CoolKids Party was van de partij en zij hadden alle kinderen uit Dokkum uitgenodigd om mee te zingen en dansen in maar liefst 3 videoclips. CoolKids Party heeft vorig jaar hun eerste single, ‘Wij vieren feest’, opgenomen in Burdaard. Hier waren veel kinderen bij aanwezig. Nu waren de clipopnames in Dokkum. Om half 8 gingen de deuren van Zero open en de zaal was binnen no-time gevuld met bijna 100 kinderen. Het werd al snel duidelijk dat veel kinderen, die de vorige keer bij de clipopnames in Burdaard waren, ook deze avond niet wilden missen.

In de grote zaal stond een prachtig podium, aangekleed in CoolKids stijl. Hier werden de nieuwe nummers ‘Geef nooit op’ (gezongen door Djoeke Numan) en ‘Je mag er zijn’ opgenomen. Natuurlijk waren Hans Postma en Pieter Meindertsma, de vaste gezichten van CoolKids Party, bij elk nummer aanwezig. De kinderen hebben geweldig gezongen en gedanst. Natuurlijk werden er discoballen uitgedeeld, aan de beste zangers en dansers van de avond. Niet alleen werden er discoballen uitgedeeld: bij de opnames van de clip voor ‘Sterretjes’ (gezongen door Eva Sinnema) kregen alle kinderen een sterretje om mee te schijnen. Tijdens deze opnames mochten alle kinderen knus bij elkaar op de grond gaan zitten in de kleine zaal. Er hing een fantastisch doek, vol met mooie lampjes, die de sfeer nog intiemer maakten.

Ook de papa’s en de mama’s waren erg nieuwsgierig en wilden graag een glimp opvangen van de opnames. Helaas waren de deuren tijdens de clipopnames gesloten voor de ouders, dus zullen zij nog even op het resultaat moeten wachten om hun kind te kunnen zien schitteren in de videoclips. Het was een enorme opgave voor de CoolKids Party om maar liefst 3 clips op één avond op te nemen. Het liep allemaal dan ook een klein beetje uit, maar de kinderen vonden het gelukkig heel erg gezellig in Zero en wilden graag een half uurtje langer blijven. De clips zullen binnenkort worden gepresenteerd op de website van CoolKids Party, dus houd ‘m in de gaten!

http://www.coolkidsparty.nl

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button