HoofdnieuwsRegionaal

Geslaagde feestavond Prof. Casimirschool

KOLLUM – De feestavond van de leerlingen van de groepen 5,6,7 en 8 van de Professor Casimirschool in Kollum heeft in het teken gestaan van musicals.

In een afgeladen Piter Jelles heeft groep 8  een deel van Grease laten zien, de musical over de highschool. Over stoer zijn en verliefd worden, net iets voor onze groep acht. Groep 8 heeft zelf het decor gemaakt en zelf de muziek geregeld. En het resultaat mocht er zijn. De leerlingen van groep 5/6 hebben het publiek laten genieten van 4 musicalnummers. Ze begonnen met een spetterend optreden van de Blues Brothers, daarna Kruimeltje. Annie kwam voorbij met haar vriendinnen en als afsluiting werd de meezinger van Ja Zuster Nee Zuster opgevoerd.

Groep 6/7 heeft hoogtepunten uit Shrek opgevoerd. Het grote groene monster moet de prachtige prinses Fiona redden uit het kasteel. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot, maar op het einde vraagt hij haar ten huwelijk. Wat zegt ze?? We hebben genoten van drie prachtige acts! Een compliment aan alle leerlingen en leerkrachten én de ouders die hebben meegeholpen.

Na afloop mochten de leerlingen nog een uurtje dansen op de muziek van dj Jan Beets. Het werd een gezellige avond waar nog lang over nagepraat zal worden.

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button