HoofdnieuwsRegionaal

Feestelijke boeklancering ‘Overwin Stress, Stap voor Stap’

BUITENPOST – In Paviljoen MeM in Buitenpost vond vrijdagavond de langverwachte boeklancering plaats van “‘Overwin Stress, Stap voor Stap’, het nieuwste werk van Sieto Reitsma, een gerenommeerde ergotherapeut en NLP trainer uit Kollum.

Onder grote belangstelling heette Sieto Reitsma de gasten welkom op deze feestelijke avond. Dit bijzondere boek, gefinancierd door een succesvolle crowdfunding campagne in de regio, biedt lezers praktische inzichten en technieken om stress te overwinnen en een gebalanceerder leven te leiden.

Bouke de Boer, de mentor van Reitsma kwam ook aan het woord en vertelde o.a. over burn-out en in koud water zwemmen. Na de pauze gaf Sieto Reitsma een inspirerende lezing over de kernpunten van zijn methode om stress te overwinnen.

Het eerst exemplaar van zijn boek heeft Sieto Reitsma overhandigd aan fotograaf Arie Bruinsma. Bruinsma werd in november 2018 getroffen door een zwaar herseninfarct en heeft er alles aan gedaan om te herstellen en om te gaan met stress. Aan het eind van de avond werden de uitgedeelde boeken voorzien van een handtekening van Sieto Reitsma.

Voor meer informatie kijk op de website van Sieto Reitsma

Dit kan u ook interesseren

Back to top button