HoofdnieuwsRegionaal

Feestelijke Opening Jeugdhonk ”de Kelder” in Kollum

KOLLUM-  Zaterdagmiddag  opende het nieuwe jeugdhonk genaamd “de Kelder” zijn deuren in MFC Oostenburg in Kollum. Na jaren inzet van verschillende vrijwilligers, jongeren, gemeente Kollumerland c.a. en het jongerenwerk van Timpaan Welzijn was het eindelijk zover, er is weer een jeugdhonk in Kollum.

Onder genot van een bakje koffie of thee werden de gasten welkom geheten door Eerde Reitsma en werden de vrijwilligers voor hun inzet in het zonnetje gezet. Hierna kreeg wethouder Paul Maasbommel het woord hij bedankte de vrijwilligers en overhandigde namens de gemeente Kollumerland c.a. een envelop aan Eerde Reitsma,voorzitter van het bestuur. Hierna werd de openingshandeling verricht door middel van  het doorknippen van een touw, er zakte een zeil naar beneden waardoor de nieuwe bar zichtbaar werd. Door drie bestuursleden van het Filmhuis werden vrijkaarten voor alle vrijwilligers overhandigd aan Eerde Reitsma. Onder  genot van een hapje en een drankje werd daarna geproost op het nieuwe jeugdhonk .

Vanavond werd de opening  feestelijk gevierd met  jongeren  in de leeftijd van groep 7 t/m 18 jaar en het was een drukke en gezellige avond.

De Kelder richt zich op alle jongeren in de leeftijd van groep 7 (van de basisschool) t/m 18 jaar. Deze leeftijden lopen erg uiteen, daarom is er besloten om de zaterdagen van 20.00 tot 23.00 uur open te stellen voor de 1e klas van het voortgezet onderwijs t/m 18 jaar. Daarnaast wordt er 1x per maand op de vrijdag een groep 7 & 8 avond georganiseerd van 19.30 tot 21.30 uur.

 

 

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button