HoofdnieuwsRegionaal

Feestelijke opening Ontmoeting Kollum

KOLLUM – ‘De Ontmoeting’ van Raderwerk Kollum (Voorstraat 122) opent donderdag 27 september officieel haar deuren. De plek waar je iedere week tijdens de openingstijden van de kringloopwinkel van harte welkom bent om andere mensen te ontmoeten. Er is een ontzettend mooie nieuwe keuken, van waaruit de mensen van Raderwerk Kollum koffie-/theeschenken met wat lekkers.

Tijdens de feestelijke opening op donderdag 27 september is er om 14.00 uur een heerlijke proeverij voor iedereen.  U bent hierbij van harte uitgenodigd!

Vanaf het moment van de officiële opening zullen er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd worden. Zo kun je voor maar €2,50 iedere woensdag om 12.00 uur een warme maaltijd komen nuttigen. Om de twee weken is er op donderdag een leuke activiteit tussen 14.00 en 16.00 uur. Tot slot is er iedere laatste vrijdag van de maand VIP-avond. Een spetterende avond met een leuke thema. De prijzen van de activiteiten worden zo laag mogelijk gehouden, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Kom langs voor meer informatie en bekijk onze activiteiten flyer! Bellen kan ook via 0511-700204 of kijk op www.facebook.com/raderwerkkollum.

De ontmoeting wordt vormgegeven door de deelnemers van Raderwerk en de werkgroep Raderwerk Kollum & Buitenpost, gemeente NoordOost Friesland, Stichting AanZet,  Vluchtelingenwerk, Talant en Timpaan Welzijn.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button