HoofdnieuwsRegionaal

Feestweek Buitenpost van start

BUITENPOST – Donderdagavond is de feestweek in Buitenpost van start gegaan. Vanaf 18:45 uur liep de jeugd van Buitenpost in een grote lawaaioptocht vanaf zwembad De Kûpe naar de Kerkstraat. De Kerkstraat was omgetoverd tot een heus strand waar de kinderdisco van start ging.

Onder leiding van Hans Postma, Pieter Meinderstma en Djoeke Numan, van de Coolkids party, gingen de voetjes van vloer. Er werd gedanst en gezongen en voor de kinderen die zich het mooist hadden uitgedost waren er leuke prijsjes. Het thema van deze avond was Hawaii.

Na deze kinderdisco opende Joas Deinum, voorzitter van de feestweek commissie, het woord. Hierna vond voor het eerst de verkiezing “Leukste Mem” van Buitenpost plaats. Op de basisscholen waren briefjes uitgedeeld om zo de kinderen te laten kiezen. Door de Feestcommissie werden hieruit de drie moeders, Esther, Alinda en Wilma uitgekozen. Zij moesten om winnaar te worden 3 vragen goed beantwoorden en uiteindelijk werd Alinda Vellema de “Leukste Mem” van Buitenpost. Dansschool Swing Sensation gaf verschillende demonstraties. Later op de avond was het Strânfeest met DJ Syb. Voor meer informatie over de Feestweek Buitenpost kijk op www.buitenpost.info.

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button