HoofdnieuwsRegionaal

Filmhuis Kollum gaat weer draaien

KOLLUM – Het nieuwe filmseizoen van Filmhuis Kollum kan per 18 september weer starten, dankzij een mooie samenwerking met theater de Colle (Campus Kollum). Met de coronaregels is het helaas niet mogelijk om films in ons het filmhuis te vertonen.

Gelukkig kunnen kan het filmhuis Kollum samenwerken met Theo Witteveen en zijn team van theater de Colle. Samen zetten ze tijdelijk elke twee weken een coronaveilig filmhuis op met weer een heel mooi en gevarieerd filmprogramma.

Vooraf reserveren is noodzakelijk. omdat de zaal moet worden aangepast aan de bezoekers. Daarom moeten er van te voren worden geweten of je alleen komt, of met meerdere personen. Aangezien de zaal moet worden aangepast is het van belang om vrijdag vóór 12.00 uur te reserveren. Daarbij is het ook van belang om door te geven of het huisgenoten betreft. Zo kan de zaal worden aangepast op 1, 2, of meerdere personen die bij elkaar mogen zitten. Anders hanteren wij 1.50 meter afstand.

Kinderen tot en met 12 jaar mogen bij elkaar zitten, de volwassen begeleiders moeten afstand houden. Tenzij het huisgenoten betreft. Het flimhuis vraagt aan iedereen bij binnenkomst naar hun gezondheid, middels een korte gezondheids-check. Omdat de horeca nu in handen is van de beheerder van de Campus combineren we de toegangsprijs met een bon voor een consumptie. (M.u.v. sterke drank) De entree wordt zo € 8,00 voor volwassenen.

Voor de kinderfilms geldt dat de kinderen in de pauze een pakje Wicky of glas ranja krijgen aangeboden. Er is dan een toegangsprijs van € 3,50. Overige consumpties zijn aan de bar verkrijgbaar tegen de prijzen van de Colle. Om de bezoekersstromen uit elkaar te houden worden de kinderen na afloop van de film via de achter uitgang naar buiten gelaten.

Het zal een beetje wennen zijn maar het filmhuis en theater de Colle gaan er vanuit dat het weer een heel gezellig seizoen wordt met prachtige films en veel bezoek.

Meer informatie over Filmhuis Kollum en het programma :

www.filmhuiskollum.nl

Reserveren kan via telefoon (24/7) 0511-452282

Dit kan u ook interesseren

Back to top button