Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Finale OndernemersPrijs Noordoost Friesland vrijdag live op televisie!

DOKKUM – Vrijdag 27 juni aanstaande strijden Echte bakker Eddy de Jong uit De Westereen en Dokkum, B&G Foodfactory uit Surhuisterveen en Kelstein uit Hallum om de Bonifatius Bokaal. De finale van de OndernemersPrijs Noordoost Friesland vindt plaats op het terrein van het Concours Hippique in Dokkum. Hubert Raadsma: “De finale van de OndernemersPrijs Noordoost Friesland wordt voor het eerst in haar geschiedenis live uitgezonden op televisie! Met dank aan sponsoren Vrieswijk, PTH Groep, Streekomroep RTV Noordoost Friesland, Kabelnoord en vele vrijwilligers, is de finale aanstaande vrijdag live te volgen in de Noordoost Friese huiskamers. Geïnteresseerden die de finale niet kunnen bijwonen, kunnen hun TV vanaf 20.00 uur afstemmen op kanaal 20 (Kabelnoord). Het bestuur van de OndernemersPrijs is natuurlijk ‘tige grutsk’ op deze regionale samenwerking.” Wilt u de finale vrijdagavond bijwonen? Dan kunt u zich komende dagen nog aanmelden via [email protected] of via de website.


Kom vrijdag 27 juni naar de finale van de OndernemersPrijs Noordoost Friesland

Dit jaar stelden bedrijven uit alle deelnemende gemeenten Tytsjerksteradiel, Ferwerderadiel, Achtkarspelen, Dantumadiel, Kollumerland c.a. en Dongeradeel zich kandidaat voor de zesde editie van de Ondernemersprijs Noordoost Friesland. De finale wordt een spannende eindstrijd tussen de drie finalisten. Naast de pitch en de uitreiking van de Bonifatius Bokaal, is deze feestelijke finale avond een uitstekend netwerkmoment. Wilt u de finale avond bijwonen? Meld u dan aan via de website: www.ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl of door een e-mail te sturen naar [email protected].  Net als voorgaande jaren wordt er een spraakmakend entertainmentprogramma verzorgd.

Bedrijfsbezoek door deskundige jury
Vrijdag 6 juni j.l. heeft de jury een bedrijfsbezoek gebracht aan de drie finalisten. De jury bestaat dit jaar uit: Bearn Bilker (Burgemeester gemeente Kollumerland c.a.), Hans Konst (Gedeputeerde Provincie Fryslân), Wijnand Fijnvandraat (Directeur PTH Groep, winnaar 2011), Erik Nicolai (Rabobank Noordoost Friesland) en Femmechien Reitsma (H.C.R. de Posthoorn, winnaar 2012). Dit bedrijfsbezoek is, naast de pitch tijdens de finale in Dokkum, doorslaggevend voor het winnen van de ondernemersprijs.

De finalisten maken kans op een uitgebreid prijzenpakket
De Ondernemersprijs Noordoost Friesland levert behalve een kritische bedrijfsanalyse door een deskundige jury, ook een interessant prijzenpakket en de nodige publiciteit op! De winnaar van de Ondernemersprijs Noordoost Friesland ontvangt naast eeuwige roem, de ‘Bonifatius Bokaal’ gemaakt door Hans Jouta en een uitgebreid mediabudget van Streekomroep RTV Noordoost Friesland, Ondernemend Friesland en NDC Mediagroep. De OndernemersPrijs Noordoost Friesland wordt gesteund door de regiomarketingcampagne Dwaande.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button