HoofdnieuwsRegionaal

FJB Meubels uit Kollum is úw ambachtelijke meubelmakerij

KOLLUM – Steigerhouten meubels zijn immens populair. Ze passen met hun eenvoudige, eigentijdse uitstraling helemaal in uw tuin en huis van deze tijd. FJB Meubels maakt exclusieve betaalbare steigerhouten meubels op maat. De jarenlange ervaring als timmerman heeft Fokke Jan Bosman ingezet, waardoor FJB Meubels is uitgegroeid tot een ambitieus bedrijf. Kijk op de website naar de vele mogelijkheden en betaalbare prijzen.

Voor het op maat laten maken van steigerhouten meubels neemt u contact op met FJB Meubels. Elk idee of ontwerp is in goede handen. Wij maken uw meubel volledig naar wens. Bovendien leveren wij in heel Nederland, België en Duitsland!

Heeft u een idee over de uitvoering van een meubel? Vele klanten gingen u voor bij het laten maken van steigerhouten meubels bij FJB Meubels. De klantenbeoordelingen vindt u terug op de website. U belt of mailt met uw idee en wij helpen u graag verder. De foto’s op de website zijn inspirerend. Graag horen wij van u! Voor informatie  www.fjbmeubels.nl

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button