HoofdnieuwsRegionaalSport

Flamingo’s neemt punten mee uit Mantgum

MANTGUM – Afgelopen zaterdag moest de Tamminga-formatie punten zien te pakken tegen WWC om nog kans te maken op promotie.

De wedstrijd begon later dan gepland doordat de scheidsrechter niet op kwam dagen. Uiteindelijk kwam er een vervanger. De wedstrijd kon dan toch beginnen. Flamingo’s opende de score door een kansje van Aaltsje van der Mei. WWC kwam al snel op gelijke hoogte. Amarins van der Meer zorgde weer voor de voorsprong. Helaas wist Flamingo’s de voorsprong niet vast te houden en ging de rust in met een 3-2 achterstand. Na de thee kwam de doelpuntenmachine van Flamingo’s echt op gang. Na doelpunten van Janco Slingerland, Amarins van der Meer en Herman Pilat wist Flamingo’s op een 3-5 voorsprong te komen. WWC kwam nog een doelpuntje dichterbij, maar vooral de dames van Flamingo’s waren goed op schot. Uiteindelijk stond er een welverdiende score van 7-11 op het scorebord.

Scores Flamingo’s: Amarins van der Meer 4, Aaltsje van der Mei 3, Janny Bouius, Janco Slingerland, Herman Pilat en Ruben Sijtsma. Op 25 mei treedt Flamingo’s aan op de Swadde in een gemeentederby tegen DTS.

Dinsdag 14 mei speelt Flamingo’s eerst nog een bekerwedstrijd om 20.00 uur op sportpark de Swadde tegen Emmeloord/Marknesse.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button