HoofdnieuwsRegionaalSport

Flamingo’s verliest van Ritola

ZUIDLAREN – Op zaterdag  24 november stond voor KV Flamingo’s de uitwedstrijd tegen kampioenskandidaat Ritola gepland.  In een sfeervolle hal, met volle tribunes die veel lawaai maakten, werd er een voor de neutrale kijker een aantrekkelijke korfbalwedstrijd gespeeld. De Flamingo’s verliezen met dikke cijfers 27-13.

In de eerste helft kon de Bouwbedrijf Tamminga formatie de thuisploeg nog wel bijbenen. Er werd met veel passie en strijd gespeeld, maar de efficiëntie in de afronding van Ritola werd de Flamingo’s te veel. Ritola nam in het eind van de eerste helft gestaagd afstand van de Geelhemden. De scheidsrecht floot de eerste helft af met een ruststand van 13-8.

De tweede helft werd er weer hard gestreden voor de punten. De Flamingo’s deden hun best om bij te blijven, maar Ritola bleef doorgaan met scoren. Hierdoor konden de Buitenposters niet terug komen in de wedstrijd. Als het laatste fluitsignaal heeft geklonken staat er een 27-13 score op het scorebord en verliezen de Flamingo’s in Zuidlaren.

Volgende week spelen de Flamingo’s thuis om 19.30 uur, in de Houtmoune tegen DFD uit Oentjerk.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button