HoofdnieuwsRegionaal

Folder ‘Achtkarspelen 675 jaar’ boordevol activiteiten

BUITENPOST – Leden van de werkgroep ‘Achtkarspelen 675 jaar’ overhandigden vrijdag 5 juli het eerste exemplaar van de folder ‘Achtkarspelen – Octo Parrochiae 675 jaar’ aan wethouder Marten van der Veen van Achtkarspelen.

In deze folder staan alle activiteiten die gehouden worden in de maand oktober om het 675 jarig bestaan van Achtkarspelen te vieren. De folder is verkrijgbaar bij de bibliotheken, het gemeentehuis en recreatieve voorzieningen in de gemeente Achtkarspelen. Ook kunt u de folder downloaden op www.achtkarspelen.nl/675jaar.

Achtkarspelen 675 jaar

Dit jaar bestaat Achtkarspelen 675 jaar en dat vieren we! Met vele activiteiten voor jong en oud in de maand oktober. De afgelopen maanden hebben stichting Openbare Bibliotheken Noordoost Fryslân, stichting Oud Achtkarspelen en stichting Keunstkrite een bijzonder programma opgesteld met als thema ‘Achtkarspelen – Octo Parrochiae: 675 jaar’. Een greep uit het programma: fietstochten, exposities, theater en muziek, de Achtkarspelenkwis, een historische markt en nog veel meer.

Foto: Binne-Louw Katsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button