HoofdnieuwsRegionaal

Foppe de Haan opent nieuwe bedrijfspand VrieService en @WORK Personeelsdiensten in Drachten

DRACHTEN – Donderdag 31 oktober jl. heeft Foppe de Haan het nieuwe bedrijfspand van VrieService en @WORK Personeelsdiensten aan de Kraaiheide in Drachten geopend. Onder het thema ‘Friese Nuchterheid scoort’, opende Foppe de Haan beide panden met een strak schot door de deuropening!

Levenspartners Alexander de Vries en Rommie Woudstra lieten een nieuw kantoorpand bouwen voor hun beider bedrijven. Friese Nuchterheid staat bij beide bedrijven voorop en het karakter en de werkwijze van Foppe de Haan is dan ook een voorbeeld voor beide ondernemers.
Telecombedrijf  VrieService van Alexander bestaat twaalf jaar en uitzendbureau @WORK Personeelsdiensten van Rommie zes jaar. Op 1 juli openden ze hun gezamenlijke nieuwbouw pand op kantorenpark Drachten. In dezelfde maand werd @WORK verkozen tot beste MKB-uitzendbureau van Nederland. Een geweldige stimulans voor de zeven ‘dames van WORK’ op de begane grond.

Het uitzendbureau opende vorig jaar een tweede kantoor in Kollum. Een verrassende stap misschien, maar niet voor Rommie. ,,Onze kracht is de persoonlijke benadering. We willen dus zo veel mogelijk tussen onze klanten zitten.” @WORK heeft momenteel 250 uitzendkrachten aan het werk.

VrieService op de verdieping heeft zo’n 600 klanten in de zakelijke markt. Het werkterrein: Telecom, mobiele en vaste telefonie en satellietcommunicatie. Veel klandizie komt uit de zorgsector, maar bij voorbeeld ook Omrop Fryslân en de Urker vissers zijn klant.

In de snelle wereld van de telecommunicatie probeert VrieService de rust te bewaren. Friese nuchterheid, helderheid en transparantie zorgen hiervoor, aldus Alexander. ,,Afspraken nakomen en geen addertjes onder het gras, daarmee onderscheiden we ons. Met de 8 medewerkers zorgt VrieService team dat afspraken altijd worden nagekomen.” We doen wat we zeggen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button